Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,79 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
63,023 $

Ezzel a tervvel készül a Real Madrid a téli átigazolási időszakra

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid egészen konkrét tervet dolgozott ki a téli átigazolási időszakra, Florentino Perez pedig biztosan nem fog tétlenkedni.

Fotó: MTI/EPA/Luca Piergiovanni
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A fichajes.net beszámolója szerint a Real Madrid nem tervez szerződést kötni a téli átigazolási időszakban, noha az is benne van a pakliban, hogy egy kulcsjátékos váratlanul lesérül, amennyiben pedig ez bekövetkezne, Florentino Perezt sem kell majd félteni.

A Marca értesülései nyomán a portál azt írja, a Real Madrid vezetése szorosan figyelemmel kíséri majd a katari világbajnokságot: egyrészt azért, hogy megfigyeljék a csapatban lévő játékosok teljesítményét, másrészt pedig azért, hogy megnézzék, mely játékosok tűnnek ki és kikben látnak komoly piaci lehetőségeket. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A világbajnokság ugyanis remek alkalom a játékosok számára, hogy megmutassák képességeiket a nagyvilágnak, amennyiben pedig odateszik magukat a pályán, úgy nem kizárt, hogy nagyobb klubok is felfigyelnek rájuk, és onnantól egyenes az út a nemzetközi hírnév felé.

A Real Madridnak ezért most egyik legfőbb feladata, hogy árgus szemekkel figyelje az ígéretes játékosokat, akik teljesítményükkel kiemelkednek a többi közül a katari világbajnokságon. Fontos megjegyezni azt is, hogy a klub innentől kezdve EU-n kívüli játékosokat is leigazolhat, ami hatalmas lehetőséget jelent a csapatnak a jövőre nézve.