Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,69 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
451,88 Ft
Bitcoin
62,583 $

Full luxus: talpig Gucciba öltözött Kulcsár Edina és G.w.M.

Nem aprózták el a dolgot, full luxusba öltözött a sztárpár, akik között szinte lángol a szerelem, nagyon szeretik egymást.

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Napi szinten láthatjuk a televízióban Kulcsár Edinát és G.w.M-et, akik lassan egy éve alkotnak egy párt, de már a közös gyermeküket várják. Hatalmas léptekkel halad előre a kapcsolatuk, amit sokan nem néznek jó szemmel.

Ahogyan azt sem, hogy együtt vannak, de ők ezzel nem foglalkoznak, inkább megélik a közös pillanatokat, és mindazt, amit a sors ad számukra. Edina szemei is beszédesek, talán soha nem volt ennyire boldog, mint most, akárcsak a rapper. Soron kívül Kiderült, hogy alakul a benzin ára péntektől

Jelenleg a Párharcban szerepelnek a TV2-n, ami csak tovább erősíti a kapcsolatukat. Ott is megvan közöttük a tökéletes szinergia, és valószínűleg ez nem is fog változni, már csak a babájuk miatt sem, akit izgatottan várnak.

Edinának napról napra növekedhet a pocakja, egyelőre nem sokat mutat ebből, talán a babonák miatt sem. Keveset beszélnek a témáról, de ami fontosabb ennél, hogy egészséges legyen a magzat.

Tolvai Reni kebleit csak a takaró takarja Marilyn Monroe-ként (fotók)

Sok időt tölt együtt a sztárpáros, a legutóbbi eseményen például összeöltöztek, talpig Gucciban jelentek meg. Egy igazi luxusszettet raktak össze, aminek nyilván megvan az ára, de mindezt megengedhetik maguknak.

Kikerül a módosító-javaslatból a gyónási titokra vonatkozó rész

A Fidesz csak szigorítást tud támogatni a gyermekbántalmazási szabályozásnál.