Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,786 $

Stohl András G.w.M-nek: „Égni fogsz, mint a rongy” (videó)

Kulcsár Edina szerelme már alig várta, hogy felgyújtsák, Stohl András, a Párharc műsorvezetője pedig közölte vele, nincs miért aggódnia, mert égni fog, mint a rongy.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Továbbra is menetelnek Monoki Lehelék, addig G.w.M. csapata nincs túl nagy formában. A legutóbbi kihívások ideje alatt is egyértelműen a másik csapat volt a jobb, amivel Varga Viktorék komoly előnyhöz juthatnak.

Erre nagyon figyelniük kell, hiszen minden egyes előnnyel nagy hátrányba kerülhetnek, amit nem akarhatnak maguknak. Ráadásul egyre nehezebb és nehezebb kihívások várnak rájuk a folytatásban. Soron kívül Leszedték a közművesek a Momentum zuglói jelöltjének plakátját

Az egyik feladatban felgyújtották a sztárokat, akik közül G.w.M. élvezte ezt a legjobban. Már nagyon várta a feladatot, kicsit sem félt, sokkal inkább várta, hogy lángolva rohangálhasson a kaszkadőrruhában.

Előtte természetesen bekenték az arcát a tűzálló anyaggal, majd jöhetett a nagy pillanat. Stohl András, a Párharc műsorvezetője meg is jegyezte a rappernek, hogy égni fog, mint a rongy, aki nemigazán aggódott emiatt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Akár 15 év börtönt is kaphat, aki azonos neműekkel kezd kapcsolatba Irakban

Az iraki parlament szombaton elfogadta a törvényt, amely a vallási értékek védelmére hivatkozva akár 15 év börtönbüntetést is kiszabhat az azonos neműek kapcsolataira.