Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sarka Kata ezen a csodálatos helyen futott 7,6 kilométert

Mint mindig, ezúttal is stílusosan, igyekszik magát formában tartani, ami láthatóan megvan, és mindig felüdülést jelent, ha igazán ideális időjárás mellett lendülhetünk neki a távnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sarka Kata messze nem mondható amatőr futónak, valahol félúton tarthat a profik felé, hiszen rendszeresen fut, sok versenyen indult el az évek alatt, és rengeteg is fejlődött. A számok mind őt igazolják, illetve akkor sem retten meg, ha épp rosszabb idő fogadja odakint.

Soha nem szabad alábecsülni azt a fajta motivációt, amit Kata adhat a követőinek, például futás közben. Sokszor egy apró kis lökés szükséges ahhoz, hogy életmódot váltsunk, és a sport rengeteg mindenre jelenthet gyógyírt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Megindulni sokkal nehezebb, mint teljesíteni a távot, mert ha már úton vagyunk, elkönyvelhetjük az első sikert. Ez az élet sok más területére is igaz, Kata pedig nemcsak fitt, hanem egy boldog családanya, aki egyúttal sikeres is.

Időről időre pedig az államokba látogat, például a napsütötte Miamiba, ahol megint más érzés lehet futni, kicsit most irigykedünk is, mert az egyik bakancslistás helyszínünk. A legújabb fotóiból ítélve azt mondanánk, hogy a különleges amerikai városban van, és teljesített is egy hosszabb távot a part mentén.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2