Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Amerikai Nagydíj: darabos volt Tsunoda Alpha Taurijában a benzin

Az Alpha Tauri japán versenyzője az utolsó előtti helyről indulhatott, az sem ment épp zökkenőmentesen.

...svg content...MTI/EPA/GREG NASH
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Juki Tsunoda a 19. pozícióból kezdhette meg az Amerikai Nagydíjat, a rajtrácsról azonban csak meglehetősen nagy nehézségek árán tudott elindulni, a mezőny pedig addigra szinte teljesen elhúzott.

A japán pilóta azonban összeszedte a versenygépét és azonnal a többiek után eredt, végül aztán a hosszú célegyenes végén utol is érte a társait, közülük pedig jó néhányat meg is előzött. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

Tsunodának aztán pozitív fordulatot vett a versenye, végül a 9. helyen végzett, a pontszerzés pedig ritkán adatik meg a csapatnak, a japán mindössze 13 pontot gyűjtött eddig, ezzel a ranglista 16. helyén van.

Az Amerikai Nagydíjat követően eldőlt, hogy a Red Bull megnyerte a konstruktőri világbajnokságot is, az idei szezonból még három futam maradt hátra.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.