Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

X-Faktor: Herceg Erika pink királynőként tűnt fel

Herceg Erika az X-Faktor történetének egyik legvonzóbb női mentora, minden ország évadát tekintve is, aminél nincs nagyobb bók.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Herceg Erika is nagy utat járt be, fiatalon vált ismertté, és voltak nehéz időszakai, amiket át kellett vészelnie. Ugyanakkor sokat is tanult, fejlődött, ami pedig rengeteget adott hozzá az életéhez, illetve a karrierjéhez.

Sok előnye van annak, ha az ember ismert, és ha képesek vagyunk tanulni a saját hibáinkból, akkor minden tisztábbá válik egy idő után. Erika is átesett pár fontos tanulási folyamaton, melynek köszönhetően most itt tart. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Az X-Faktor egyik legismertebb mentorává vált, mindössze fél szezon alatt, és a java csak most következik az élő adásokkal. Számára még inkább izgalmas volt az első élő adás, aminek ideje sok minden történt, érzelmi szinten is.

Erika kapott pár igen erős negatív kritikát, bár vannak, akik ezt irigységből teszik. Nem csoda, mert az énekesnő extra erős formában van, és szombaton is rendkívül csinos, vonzó, dögös volt, jól érezte magát a bőrében.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.