Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Szijjártó Péter nagyon korán kelt

Szokásához híven korán kelt a magyar külügyminiszter, de délután már újra Magyarországon lesz egy fontos szavazás miatt.

...svg content...Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Szijjártó Péter szinte mindig úton van, rengeteg időt tölt el odafent a repülőn. Igyekszik a lehető legjobb üzleteket megkötni Magyarország számára, ami ezekben a nehéz időkben különösen nagy fontossággal bírnak.

Legutóbb is nagyon korán kelt, hajnalban már a repülőtéren volt, hogy Ciprus felé vegye az irányt. Ezt követően pedig visszatér Magyarországra, mert délután kétharmados szavazás lesz, aminek ő is részese. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Aki korán kel, aranyat lel, bár mi ma azzal is beérjük, ha tovább tudjuk építeni a kölcsönös tiszteletre és a józan észre alapuló együttműködést Ciprussal.” – írta a posztjában a magyar külügyminiszter.

„Korán kell indulni, mert délutánra vissza kell érni a kétharmados szavazásra.” – tette hozzá a bejegyzésében Szijjártó, miközben már úton volt Ciprus felé, ahonnan pár óra múlva visszatér Magyarországra.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.