Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Ezekkel a csapatokkal kerülhet össze az FTC a Bajnokok Ligája selejtezőjében

A Ferencváros egy igen fontos sorsolás előtt áll, de minden esélyük meg lehet arra, hogy akár a csoportkörökben is ott legyenek a selejtezők után.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Ferencváros egy igen fontos sorsolás előtt áll, de minden esélyük meg lehet arra, hogy akár a csoportkörökben is ott legyenek a selejtezők után, amit hatalmas sikerként könyvelhetnénk el.

Az már biztos, hogy a Ferencváros, a magyar bajnok kiemeltként fog szerepelni a Bajnokok Ligája-selejtező sorsolásában, ami akár még jó hírt is jelenthet. Magára a sorsolásra vasárnap kerül sor, közvetlen a szombati előselejtezőt követően, amit Svájcban vívnak meg egymással az ellenfelek. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A vírushelyzet miatt a selejtezők egy mérkőzésből fognak állni, ami még inkább izgalmassá fogja tenni a párharcokat, többek között az FTC számára is. A kiemelt magyar csapat pedig először két hét múlva léphet pályára.

A LIVERPOOL MÉG MINDIG NEM OLYAN VONZÓ, MINT A BARCELONA VAGY A REAL MADRID?

Mivel a Ferencváros kiemelt, az első körben nem találkozhat olyan csapatokkal, amik szintén ebbe a kategóriába lettek sorolva. Ide tartozik többek között a Celtic, a Molde, a Legia Warszawa, a Ludogorec Razgard, az FK Crvena Zvezda, vagy például a Dundalk Írországból.

Az FTC egyértelműen azon csapatok között lehet, akiknek kedvezhet az egymeccses mérkőzési rendszer. A ferencvárosiak általában igen erősen szoktak nyitni, így ha ez ismét sikerül, és lendületben maradnak, akkor reálissá válhat a főtábla, vagy legalább az Európa-liga csoportköre. A BL-ből való kiesést követően az Európa-liga selejtezőjébe kerül.

Fontos megjegyezni, hogy adott esetben, ha az FTC továbbjut az első fordulóból, akkor a másodikban már nem lesz kiemelt. Abban a körben közel 10 csapat fog csatlakozni, köztük a Dinamo Zagrebbal, a Besiktassal, a Rapid Wiennel, vagy a holland AZ-vel.

Fola Esch – Luxemburg
Djurgårdens – Svédország
Budućnost – Montenegró
Flora – Észtország
Dynamo Brest – Fehéroroszország
Riga – Lettország
Connah’s Quay Nomads – Wales
KÍ – Izland
Europa – Giblaltár
Celje – Szlovénia
Ararat-Armenia – Örményország
KuPS – Finnország
KR – Izland
Tirana – Albán
Sileks – Macedónia
Floriana – Málta

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/nyugat-magyarorszagra-teheti-at-szekhelyet-dzsudzsak-balazs/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.