Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,562 $

Dancing with the Stars: Iván Bencétől ez most nem volt elég (videó)

Stana Alexandra és Iván Bence a harmadik élő adás alatt is mindent beleadtak, amit csak tudtak, hogy versenyben maradhassanak.

...svg content...Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Stana Alexandra sem tudhatta előre, ki az a híresség, akivel a Dancing with the Stars harmadik évadában fog táncolni. Iván Bencére esett a készítők választása, aki egy teljesen új színt és kihívást hozott a profi táncos karrierjébe.

Alexandra hamar felvette a ritmust Bencével, és nagyon jó kapcsolatot alakítottak ki egymással. Jó látni azt, amikor két ember ilyen rövid idő alatt barátokká válnak, és számíthatnak egymásra, nemcsak a versenyben, hanem azon kívül is. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Bence kapott támadást is a sok pozitív kritika mellett, de már hozzászokott ahhoz, hogy vannak, akik csak bántani tudják a magassága miatt. Részben meg lehet ezt szokni, ugyanakkor távolról sem kellemes számára.

Alexandra és Bence színpadi produkciója ezúttal nem volt olyan meggyőző, aminek a zsűri is hangot adott. Általában Ördög Nóri az, aki a leginkább a védelmébe veszi a versenyzőket, de most neki is volt némi hiányérzete.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek

Újabb érdekes dolgok derültek ki Cristiano Ronaldo kapcsán

A Manchester United egykori menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer őszintén beszélt a klub közelmúltbeli nehézségeiről.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.