Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Dancing with the Stars: Berki Mazsi most sem nyűgözte le a zsűrit (videó)

Berki Mazsi ismét komoly nyomással a háta mögött léphetett a táncparkettre, miközben rengeteg kritikát kap a közösségi médián keresztül.

...svg content...Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi nem a legjobb előjelekkel várhatta a Dancing with the Stars harmadik évadának harmadik felvonását. Nem csoda, hiszen az első két élő adásában éppen hogy csak tovább tudott jutni.

Ugyanakkor két hatalmas nevet ütött ki, akik már akkor rendkívül ismertek voltak, amikor ő még messze nem járt ott. Először Rubint Rékát ejtette ki a szavazatokkal, majd egy héttel később Zimány Lindát. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mindkét esemény komoly meglepetést okozott, és Mazsi is tudta, hogy nincs topformában, vannak nála sokkal jobban teljesítő párosok is. Szüksége volt arra, hogy tovább fejlődjön, mert nem bízhat abban, hogy minden alkalommal meg fogják menteni a kieséstől.

Nem lehetett azt mondani, hogy Mazsi lenyűgözte volna a zsűrit, ezúttal a keringőjével, és volt pár kritika. Amit a nézők is kiszúrtak, azt természetesen a zsűri is megjegyezte, hogy muszáj fejlődnie Mazsinak a mozdulataival, mert ez egy táncműsor.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.