Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,77 Ft
Euró
391,99 Ft
Font
458,28 Ft
Bitcoin
62,381 $

Vadon Jani megkapta a büntetését, teljesen lefagyott tőle

Sebestyén Balázs élő adásában közölte, hogy mi a büntetése Vadon Janinak a történtek után, akinek totálisan lefagyott az arca.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, hatósági vizsgálat indult a Celeb vagyok, ment ki innen! 2022-es évadának egyik adásrésze kapcsán. Minden eddiginél többen támadják Vadon Janit a történtek miatt, Görög Zita is egy igen hosszú posztban fejezte ki ezzel kapcsolatosan a véleményét.

Jani ugyan bocsánatot kért, és élő adásban tette, ez sokaknak nem elég. Forró témát szolgáltat a történtek a sajtóban és a közösségi médiában, de tegyük hozzá, Sebestyén Balázst sem kímélik, őt is kritizálják az emberek. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Balázs élő adásban jelentette be, hogy mi Jani büntetése, aki lefagyott arccal hallgatta Balázst. Először azt gondolhatta, csak viccel, de nem, halálosan komolyan mondta, hogy Janinak le kell mennie a celebekhez a táborba, ahol bőven lesz dolga.

Ahogyan Balázs fogalmazott, megbüntetik Janit a meglehetősen renitens viselkedéséért. Balázs kitalálta, mi legyen a büntetése Janinak, amire nem mondhat nemet, szóval meg kell csinálnia a feladatot, amely nem lesz túl kellemes.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.

Lisztes Krisztián szerint a Ferencváros a legjobb csapat az NB1-ben

Lisztes Krisztián fia góllal és gólpasszal tért vissza a sérülését és a nehezebb időszakát követően, de még mindig nagyon fiatal, sokat fejlődhet a jövőben.

Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Csak erkölcsi bizonyítvánnyal lehet ezentúl gyermektáborokban dolgozni a Fidesz törvényjavaslata szerint. Ez pedig a középiskolás önkéntesekre, civilekre nézve is kötelező lesz.