Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

Vizsgálat alá került a Celeb vagyok, ments ki innen!

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. október 21. - 08:18

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megerősítette, már vizsgálják a műsorszámot, miközben egyre többen háborodnak fel a történteken.

Mint arról korábban beszámoltunk,többek között Görög Zitánál is betelt a pohár Vadon Jani mondatai és Sebestyén Balázs reakciói miatt a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadának egyik epizódjában.

Egy helyi kisfiú került középpontba, és sokak szerint Jani és Balázs nem a megfelelő módon viselkedett. Zita hosszasan taglalta, hogy miért volt helytelen, amit Jani és Balázs tett, rengetegen vonták kérdőre őket emiatt.

A Blikk tavaly júliusban azt írta, hogy Balázsék már 12,5 millió forint büntetésnél járnak. „Ekkora az az összeg, amit a rádióműsorukban és a televíziós szerepléseik közben elhangzott megjegyzésekért kaptak a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól (NMHH)” – írja a lap.

Most pedig kiderült, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának egyik adásrészét már vizsgálja az NMHH. A Blikk kérdésére erősítette meg a hatóság, hogy folyamatban van a vizsgálat, ami egy hatósági ellenőrzés.

„A Hatóság állampolgári bejelentés alapján, hatósági ellenőrzés keretében már vizsgálja a műsorszámot. A hatósági ellenőrzés jelenleg folyamatban van, amennyiben ennek eredményeként jogsértés merül fel, a Médiatanács eljárást indít és dönt az alkalmazandó jogkövetkezményről”

Ugyan megtörtént a bocsánatkérés egy másik élő adás ideje alatt, ez nem mindenkinek elegendő. Novák Angéla a Blikknek mesélt arról, hogy 2014-ben kellemetlen helyzetbe került, amikor utólag visszanézte az adásokat, és rendkívül bántónak érezte a két műsorvezető viselkedését, amikor a nemi hovatartozásáról volt szó, már csak amiatt is, mert nem tudott ezekre a dolgokra azonnal reagálni.

Elmondása szerint Jani a műsor utáni stábbulin odament hozzá, bocsánatot kért, és elismerte, hogy hibázott. „Balázs azonban akkor is átnézett rajtam, tőle azóta sem kaptam magyarázatot a viselkedésére.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.