Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,36 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
454,69 Ft
Bitcoin
58,525 $

Letiltotta az eBay a sorozatgyilkos Jeffrey Dahmer jelmezek értékesítését

Sokan szerettek volna hasznot húzni a sorozatgyilkosról készített sorozat utáni felhajtásból, ám az eBay most lépett az ügyben.

Fotó: Unsplash/Zoran Borojevic
Külföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Ha valaki járatos a közösségi médiában, vagy sorozatrajongó, biztosan hallott már Jeffrey Dahmerről, az Egyesült Államok egyik legnagyobb sorozatgyilkosáról, aki körül valóságos rajongás alakult ki, miután a Netflix egy sorozat keretében bemutatta történetét a nézőknek.

A Netflix 2022 szeptemberében vette fel kínálatába a Jeffrey Dahmerről szóló sorozatot, amelyben az áldozatok szemszögeiből nézve is feltárják azokat a szörnyűségeket, amelyeket egy valós személy – akit Milwaukee-i kannibálként vagy Milwaukee-i szörnyként is ismertek – 1978 és 1991 között követett el. Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

A csak egy évadosra tervezett sorozat óriási sikert aratott a platformon, ráadásul bizonyos körökben furcsa rajongás is kialakult Jeffrey Dahmer körül, épp ezért nem volt meglepő, hogy az eBay-en megugrott a Dahmer-ihlette ruházati cikkek forgalma.

Sokáig azonban nem húzhattak hasznot a sztoriból az eladók, hiszen a platform értékesítési politikájának megsértése miatt a moderátorok alaposan átnézték ezeket a hirdetéseket, majd el is távolították őket.

A TMZ szerint ennek oka leginkább az lehet, hogy az eBay hivatalos irányelve tiltja az olyan cikkek értékesítését, amelyek szorosan kapcsolódnak erőszakos bűnözőkhöz, azok tetteihez, vagy az elmúlt 100 évben történt bűncselekmények helyszíneihez.

Tarlós Vitézyről: elég nagy arc kell ahhoz, hogy valaki ilyen nyilatkozatokat tegyen

Budapest volt városvezetője őszinte véleményt fogalmazott meg az egykori BKK-vezért illetően.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.