Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Ázsia Expressz: Nemazalány ordibálva sétált az úton, majd zokogni kezdett (videó)

Lehetséges, hogy Fanni szép lassan elfárad mentálisan és lelkileg, mert úgy tűnik, leginkább őt viselik meg az események.

Fotó: Instagram/Nemazalány
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemazalány nagyon nagy fába vágta a fejszéjét, amikor igent mondott a TV2 felkérésére. Élete eddigi legnagyobb kalandjáról van szó, ám megint más ezt odabent megélni, mint végignézni odahaza egy szériát, a meleg szobában ülve.

Már az első napok is rendkívül kemények voltak, Fanni hamar megfogalmazta magának a kérdést, és a feladás is szóba került. Eddig mindig tovább tudta lendíteni a párja ezen, nem hagyta, hogy még mélyebbre kerüljön a szerelme. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Harcoltak, és sokáig az élen álltak, ami erőt adott Fanninak, pedig nagyon nem volt jól. Egyszerűen nem volt ideje kipihenni a betegségét, mert mindig menni és menni kellett, hiszen azok, akik lemaradnak, hamar a hajsza sorsára juthatnak.

Úgy tűnik, hogy ismét történt vele valami drámai, mert üvöltözni kezdett az út szélén. Valószínűleg rosszul állt a szénájuk, addig a párja szokásához híven nyugodt maradt, igyekezett megoldást találni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.