Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Párharc: Monoki Lehel fuldoklása után Leila fújta ki az orrát (videó)

Fotó: TV2

Takács Petra

2022. október 20. - 13:48

Nem ez volt Monoki Lehel élete napja, ebben megegyezhetünk, nagyon sokat küszködött a vizes feladatnál, ahol a kedvese fújta ki az orrát.

Monoki Lehel talán túlságosan is nagy határozottsággal vágott neki a Párharcnak, ám azóta szembesült azzal, hogy nem egy erősebb páros van náluk. Ugyanakkor ameddig versenyben vannak, esélyesek a nagy pénznyereményre, ami mindig motiváló.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Lehel egyelőre nem úgy teljesít, mint azt vártuk volna a nagy határozott beszéde után, és akkor finoman fogalmaztunk. A vizes feladatnál messze ő szenvedett a legtöbbet, többször is meg kellett állni, és úgy tűnt, feladja.

Leila igyekezett tartani benne a lelket, ám nemigazán alakultak jól a dolgaik. Sokkal több volt a szenvedés, mint az öröm. Zeneszámokat kellett eldúdolnia, anélkül hogy elárulná, mi a szám címe, és ki az előadó.

Voltak, akik ezt nagyon ügyesen oldották meg, és értékes pontokat szereztek. Nos, Lehel nem tartozott közéjük, és valóban félő volt, hogy feladja, rendesen küszködött az elemekkel, nemigazán tudta, mit csináljon.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.