Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,50 Ft
Euró
390,70 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
57,557 $

Párharc: Stohl jót nevetett Monoki Lehel 8 méteres tétovázásán (videó)

Monoki Lehel nagyon magabiztosan vágott neki a Párharcnak, de messze nem olyan erős a párosuk, mint azt ahogyan gondolta.

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem mindenkinek volt a legszimpatikusabb az a hozzáállás, amit Monoki Lehel képviselt a Párharc elején. Hamar megjegyezte, hogy szerinte ott lesznek a legjobb kettőben, és például azt sem gondolná, Kulcsár Edina és G.w.M. megnyerheti a játékot.

Márpedig Edina és G.w.M. duója is erősebbnek tűnik, és még van egy-két páros hasonló szinten. Sőt, arról se feledkezzünk meg, hogy érkezik a villába Gáspár Evelin és párja, így hiába esik ki valaki a duók közül, újra ugyanannyian lesznek. Soron kívül Milliárdos fejlesztéseket hajthat végre az Országos Kórházi Főigazgatóság

Ez biztosan fog némi feszültséget okozni, addig Lehel legutóbbi versenynapja egyáltalán nem volt erős. A vizes feladatánál is szenvedett, majd jött a 8 méteres ugrás, ahol félő volt, hogy végül le sem ugrik.

Kedvese rendkívül bátor volt, szinte azonnal leugrott, addig Lehel perceken át gondolkozott. Stohl András is jót kacagott a tétovázásán, amit a palló szélén mutatott az Exatlon Hungary műsorvezetője, aki rengeteget hezitált.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2