Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

Orosz bombázók miatt riasztották az amerikai F-16-osokat

Alaszka közelében tűntek fel az orosz Tu-95-ösök, tudatta a NORAD keddi közleményében.

Észak-Amerika

Bense Róbert

Szerkesztő

Bár az orosz repülőgépek nem léptek be az amerikai vagy kanadai felségterületre, az Észak-amerikai Légvédelmi Parancsnokság közölte, hogy „észlelte és követte” azokat, mivel az alaszkai légvédelmi azonosító zónában tartózkodtak – írja a Sky News.

A Szövetségi Légügyi Hivatal közlése szerint a légvédelmi azonosító zónák olyan légtérrészek, amelyekben minden repülőgépet kötelező jelleggel azonosítani és lokalizálni kell, hogy „a nemzetbiztonság érdekében” ellenőrizzék repülési terveiket. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A NORAD kiemelte, hogy az orosz gépek tevékenységét nem tekintik provokatívnak, sem pedig fenyegetésnek. A légvédelmi szervezet minden külföldi repülőgép mozgását figyelemmel kíséri, szükség esetén pedig követik azokat, míg el nem hagyják az érintett zónát.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.