Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Női kézilabda BL: súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett Háfra Noémi

Nem jó hírekkel szolgálhatunk, mert úgy tűnik, hogy súlyos sérülést szenvedett a kiváló jobbátlövő.

...svg content...Fotó: Háfra Noémi, a dán csapat játékosa a kézilabda női Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Odense HB mérkőzésen az Érd Arénában 2022. szeptember 10-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Háfra Noémi válogatott kézilabdázó súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett a dán Odense HB szombati Bajnokok Ligája-mérkőzésén.

A jobbátlövő a meccs elején gólt lőtt, két gólpasszt adott és kiharcolt egy hétméterest is a házigazda francia Brest Bretagne elleni találkozón, de a nyolcadik percben egy támadásnál kicsavarodott a térde, a földre került és ölben kellett levinni a pályáról. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Dán médiainformációk szerint sérülése nagyon súlyos, minden valószínűség szerint elszakadt a keresztszalagja, ezért szinte biztosan ki kell hagynia a novemberi Európa-bajnokságot. Az esetet nem előzte meg szabálytalanság.

Az Odense játékosai közül Mia Rej, Larissa Nusser, Dione Housheer, Helena Elver és Freja Cohrt is sérült, Lois Abbingh pedig gyermeket vár. A dánok 25-21-re nyertek idegenben.

(MTI)

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.