Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,613 $

Megyeri Csilla és Zsolti többször majdnem szakítottak

Megyeri Csilla, a Nyerő Páros új győztese nem tagadja, többször volt arra példa, hogy majdnem szakítottak Zsoltival, de eddig mindig el tudták kerülni.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Megyeri Csilla és Zsolti nagyot mentek a Nyerő Páros legutóbb évadában, aminek a végén övék lett a fődíj. Több mint 5 millió forinttal tértek haza, aminek nagyon örültek, hiszen közös házat szeretnének vásárolni.

Csilla a Blikk kérdésére elárulta, ez most hatalmas segítség számukra, mert évek óta keményen dolgoznak azért, hogy megvalósítsák a közös álmukat. Ez pedig egy kertes ház, ahol a terveik szerint családot alapíthatnak. Soron kívül Leszedték a közművesek a Momentum zuglói jelöltjének plakátját

„Már régóta nézegetjük az ingatlanokat az agglomerációban. Nagyon rajta vagyunk, hogy 1-2 éven belül ez megvalósuljon. Van félretett pénzünk, de hitelre is szükségünk lesz a mostani árak mellett ahhoz, hogy hozzá tudjunk jutni.”

A kapcsolatuk nem felhőtlen, az eltelt kilenc év alatt voltak hullámvölgyeik, többször majdnem szakítottak. Végül mindig kitartottak egymás mellett, ami manapság nagyon ritka, és továbbra is szeretik egymást.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Jobb, ha mindenki felkészül, 500 forint lesz egy gombóc fagylalt idén nyáron

A változatosság kedvéért ismételten drágulásra kell készülni a süteményeknél, miközben a kakaó világpiaci ára rekordszintre emelkedett, egy gombóc fagylalt pedig legalább 500 forint lesz a nyáron.