Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Több mint 60 millió értékben raboltak luxusórákat egy pozsonyi ékszerüzletből

A trükkös tolvajok pillanatok alatt rámolták ki a szlovákiai üzletet, a rendőrök még nem akadtak a nyomukra.

Fotó: Twenty20
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

A pozsonyi Carlton hotel ékszerüzletére rájár a rúd mostanában, mint ahogy a Paraméter írja, újfent kirabolták a boltot, ezúttal már a harmadik alkalommal. A rablók komoly zsákmánnyal távoztak, egy biztonsági őr megsérült.

Az üzletbe valamivel 18 óra után lépett be egy nő, aki elterelte a biztonsági őr figyelmét, majd két bukósisakos férfi berontott a boltba, és megtámadták az addig mit sem sejtő őrt, aki az őt ért kalapácsütések miatt megsérült a szemén. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Ezt követően a tolvajok betörték az üvegvitrineket, melyekből 14 darab Hublot luxusórát loptak el, csaknem 150 ezer euró, azaz nagyjából 63 millió forint értékben. A rablók végül gyalogszerrel fogták menekülőre.

A rendőrség eddig még nem akadt a nyomukra, a büntetőeljárást mindenesetre elindították. A hatóságok intenzív nyomozásba kezdtek, hogy minél hamarabb megtalálják az elkövetőket.

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.