Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,50 Ft
Euró
389,13 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,740 $

Nyerő Páros: Muri Enikő nagyon furcsát álmodott a döntő előtt

Muri Enikő meglehetősen furcsát álmodott, addig Törőcsik Dani utánozni kezdte az ágyban a szerelmét, Bíró Beát.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nyerő Páros az elmúlt esztendők egyik legsikeresebb műsora, és az idei évadra is egy nagyon színes társaságot válogattak össze. Béci és Norina eredetileg nem szerepeltek volna a műsorban, de egy váratlan fordulat végén mégis beköltözhettek a villába.

Más kérdés, hogy igen csalódottan távoztak, mert egy hajszálra voltak attól, hogy ott legyenek a döntőben. Dani és Bea végül úgy döntött, hogy nem nekik adnak lehetőséget, még akkor sem, ha taktikai szempontból jobban jártak volna Enikő és Szabi kiejtésével. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

Már soha nem tudjuk meg, Béci és Norina hogyan szerepeltek volna a folytatásban, de egy biztos, meghatározó játékosok voltak, ugyanakkor hektikusan is teljesítettek, illetve hoztak pár rossz taktikai döntést.

Itt már nem kell taktikázni, jön az eddigi legkeményebb próba, aminek a végén kiderül, ki az a két pár, akik közül megszavazzák a korábban kiesett versenyzők a nyertest. Meglehetősen jó hangulatban keltek a hírességek, Dani például Beát utánozta az ágyban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2