Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,135 $

10 éves kisfiát szexuális együttléttel ajándékozta meg saját anyja

Az anya rávett egy fiatalkorú nőt, hogy közösüljön 10 éves gyermekével, az ügyészség pedig szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat az ügyben.

Fotó: Unsplash/ Christopher Jolly
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Az ugyeszseg.hu egy egészen megdöbbentő bűnesetről számolt be: a Pest Megyei Főügyészség vádat emelt két nő és egy fiatalkorú fiú ellen, akik egy kiskorú fiú részére biztosítottak szexuális együttlétet, amelyet egyikük felvett és megosztott másokkal.

A vádirat szerint az egyik nő elhatározta, hogy 10 éves, kiskorú fiának a születésnapjára szexuális együttlétet biztosít egy lánnyal. A közreműködésre egy ismerősét, a még fiatalkorú másik női elkövetőt vette rá. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

2020 decemberében, egy táborfalvai ingatlanban került sor a születésnap megünneplésére, amelynek során az anya utasításai alapján a fiatalkorú lány elkövető a kiskorú sértettel az egyik hálószobában közösült.

Az aktust a születésnapi ünnepségen jelen lévő fiatalkorú rögzítette telefonjával, majd a felvételt több személlyel is megosztotta internetes alkalmazáson keresztül.

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség a nők ellen szexuális erőszak bűntette, míg a fiatalkorúval szemben gyermekpornográfia bűntette miatt emelt vádat.