Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,70 Ft
Euró
398,18 Ft
Font
471,66 Ft
Bitcoin
66,977 $

Tovább gyűrűzik Ronaldo „csapkodós” botránya

Régi történet, de még most jutott el vádemelésig az FA. Ehhez azonban Ronaldónak is lesz még néhány szava.

...svg content...MTI/EPA/SAVVIDES PRESS
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Manchester United holland edzője, Erik ten Hag megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo fellebbezni kíván az FA vádja ellen, melyet egy áprilisi ügyben hoztak, amikor Ronaldo agresszívan reagált egy drukkerrel szemben.

A portugál válogatott játékost videóra vették, amint egy fiatal Everton-szurkoló kezéből kiütött egy telefont, és miután a Merseyside-i rendőrség befejezte a vizsgálatot az incidenssel kapcsolatban, Ronaldo ellen vádat emelt az FA. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Az incidenst követően Ronaldo ugyan bocsánatot kért, ám mint most kiderült, nem hajlandó elfogadni az FA vádjait. Ten Hag ugyanakkor Ronaldo jelenlegi helyzetéről is beszélt – számolt be róla a 90min.com.

A holland eltökélt szándéka, hogy Ronaldo visszatérjen a legjobb formájához. A portugál a hétvégén megszerezte első Premier League-gólját a szezonban, éppen az Everton ellen aratott idegenbeli győzelem során.

„A legjobbat akarom kihozni belőle, most már jobb formában van, és ennek örülök” – mondta az edző, aki hozzátette, hogy vannak bizonyos elvárásai a játékosokkal – még Ronaldóval szemben is – ezek közé tartozik az előszezonban való részvétel, aminek a portugál nem tett eleget.

Közölték a Manchester United edzőjével, tárgyaltak Tuchellel

Ezt maga Ten Hag erősítette meg azt követően, hogy végül rá esett a választás, mégsem rúgták ki, hiába a katasztrofális szezon.

Karcsú győzelemmel kezdett Anglia az Európa-bajnokságon a szerbek ellen

Ugyan nem volt kérdés, melyik a jobb csapat Anglia és Szerbia közül, végül elmaradt a gála az angolok részéről.