Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Őrizetbe vettek egy tanárt Háromszéken, aki több diákot is bántalmazott

Az egyik fiú 3-4 napon belül gyógyuló fejsérülésekkel került kórházba múlt pénteken, jelenlegi állapotáról azonban egyelőre nincs hír.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A megyei rendőrség sajtóosztálya szerint 24 órára őrizetbe vettek egy 39 éves pedagógust Háromszéken, a székelyföldi Kovászna megyében, miután a tanár több diákot is bántalmazott a tanórákon, ugyanabban a tagintézményben.

Az ügyet azután kezdték el vizsgálni, hogy egy tanuló az iskola orvosi rendelőjében panaszolta el, hogy az egyik tanára megverte, később pedig kiderült, hogy a pedagógus három másik diákot is bántalmazott, így a rendőrség eljárást indított. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Kiss Imre, a Kovászna Megyei Főtanfelügyelőség vezetője a Székely Hírmondó megkeresésére annyit árult el, hogy az incidens egy vidéki iskolában történt, s az intézmény nem kíván beleavatkozni az ügybe, míg a kivizsgálás zajlik.

A kézdivásárhelyi ügyészség szerdai közleménye alapján a tanár által bántalmazott 12 éves fiú 3-4 napon belül gyógyuló fejsérülésekkel került kórházba múlt pénteken, jelenlegi állapotáról azonban egyelőre nincs hír.

Az Index szerint Romániában nagy problémát jelent, hogy a gyermekeket viszonylag gyakran bántalmazzák, a helyzet pedig még tovább romlott a covid-járvány alatt. Ezt bizonyítják a World Vision Romania nevű gyermekvédelmi szervezet tavalyi eredményei is, amely alapján nyilvánvalóvá vált, hogy nagy a baj, túl sok gyerek érintett ebben.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.