Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,45 Ft
Euró
385,99 Ft
Font
449,52 Ft
Bitcoin
62,497 $

Schäfer András elárult valamit Orbán Viktornak, amin nagyon meglepődött (videó)

Orbán Viktor és Schäfer András személyesen találkoztak Berlinben, ha már a miniszterelnök Németországban tárgyalt, meglátogatta a válogatott sztárunkat.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schäfer András az egyik legjobb fiatal játékosunk, nagy reménységünk, és még mindig hatalmas benne a potenciál. Mindössze 23 esztendős idén áprilisban töltötte be a 23. életévét, tehát 10 év múlva is csak 33 éves lesz.

Ez azt jelenti, a pályafutása csak most kezdődik igazán, és minden esélye megvan arra, hogy igazi csillag legyen az égen. A sztárközéppályás az MTK-ban mutatkozott be felnőttként, majd Olaszországban légióskodott, onnan pedig a DAC-hoz került.

2022 óta pedig az Union Berlin játékosa, mely jelenleg vezeti a bajnokságot a Bundesligában. Ez pedig hatalmas siker, közvetlen a Freiburg és a Bayern München, valamint a Dortmund előtt, akiknek fel van adva a lecke.

Orbán Viktor Németországban tárgyalt, és ha már ott volt, meglátogatta a sztárjátékosunkat, megjegyezvén, hogy „jól nézünk ki”, utalván a bajnoki állásra. Kiderült, hogy Orbán szokta nézni a meccseket, és gratulált hozzá, miközben András elárulta, rendkívül megkövetelik a kemény munkát a klubnál.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Mely rétegeknek reális cél, hogy havi 600 ezer forintos nyugdíjuk legyen?

Gyakran hallani, hogy az időskori jövedelem jelentős mértékben növelhető a kitartó nyugdíj-előtakarékosság segítségével. De hogy néz ez ki a gyakorlatban? Van más lehetőség is?