Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,07 Ft
Euró
393,17 Ft
Font
464,40 Ft
Bitcoin
67,741 $

F1 2022: összefoglaló videó a Japán Nagydíj időmérő edzéséről

Egy igazán izgalmas Japán Nagydíj vár ránk vasárnap reggel, és még az sem kizárt, hogy leszakad az ég Suzukában, ami rendesen bekavarhat.

...svg content...Fotó: Max Verstappen, a Red Bull holland címvédője (j) és Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának időmérő edzése után a szuzukai pályán 2022. október 8-án. A legjobb köridőt Verstappen érte el Leclerc előtt, így ő indulhat az első rajthelyről a másnapi futamon. MTI/EPA/Franck Robichon
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Max Verstappen a 18. rajtelsőségét ünnepelte a Red Bullal szombaton Suzukában, ahol jó esélyei vannak arra, hogy megszerezze a második világbajnoki címét. Már Szingapúrban bebiztosíthatta volna a második ilyen trófeáját, de az a hétvége rendkívül szerencsétlenül alakult számára.

Mivel tetemes az előnye, nincs miért izgulnia, ugyanakkor ő is azon dolgozik, hogy a lehető legrövidebb időn belül begyűjtse a második címét. Ezzel ismét történelmet írhat, és egyúttal a legnagyobb esélyes lehet 2023-ban. Soron kívül Észak-koreai katonák lépték át a dél-koreai határt, figyelmeztető lövések fogadták őket

Valószínűleg jövőre nehezebb dolga lesz, ha a Ferrari képes lesz növelni a tempót, kevesebbet hibáznak, illetve a Mercedes újra a régi lesz. Ne szaladjunk ennyire előre, maradjunk még a Japán Nagydíj időmérő edzésénél, ami megint érdekesen alakult.

Verstappen mögül a két Ferrari fog rajtolni Leclerc-Sainz sorrendben, majd jön Pérez, és nagy meglepetésre Ocon. A legjobb Mercedes-pilóta Hamilton volt, de ez is csak egy hatodik helyre volt elég, közéjük Alonso ékelődött be, majd Vettel és Norris zárja a TOP-10-et.

A Forma-1 hivatalos összefoglaló videóját erre a linkre kattintva érhetitek el, vasárnap kora reggel pedig jön a futam. Minden bizonnyal érdemes lesz korán kelnünk, már csak amiatt is, mert Verstappen nagy eséllyel világbajnoki címet ünnepelhet.

Orbán Viktor Magyar Péterről: soha nem volt a Fidesz belső körének tagja

Orbán Viktor szerint Magyar Péter szimpla víziója, hogy a belső körhöz tartozott, sokkal inkább lehetett egy megtűrt személy Varga Judit miatt.