Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Nyerő Páros: Dani szerint Béci a felmosófiú szerepet is elfogadná Hódi Pameláék előtt

Törőcsik Dani nem lát igazán potenciált abban, hogy Béci és Norina hozzájuk álljon, függetlenül attól, hogy szerinte a másik két páros kvázi „golyófogóként” használja.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sokkal azután, hogy Béci és Norina kilépett a szövetségből, visszatért a villába Muri Enikő és Tóth Szabi. Ez nem jelentett jó hírt számukra, már csak amiatt sem, mert akkor még játékban volt Patrik és Betti.

Tartottak attól, hogy ők hárman komoly erőt képviselhetnek, de végül Patrik és Betti kiestek, így meggyengült a szövetség. Dani és Bea, valamint Enikő és Szabi kvázi ketten maradtak, addig úgy tűnik, hogy Béciék Pameláékhoz húznak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Dani félrehívta beszélgetni Bécit, és megpróbálta megértetni vele, hogy Hódi Pameláék Megyeri Csilláékkal közösen csak „golyófogónak” használják. Béci pedig hangsúlyozta, noha jóban vnanak a többiekkel, egyelőre senkivel nem kötöttek új szövetséget.

Dani levezette, mi történik, ugyanakkor nem látja azt, hogy Béci mindezt igazán figyelembe venné. Bécinek az nem tetszett, hogy ilyen esetben félre tudja őt hívni Dani, addig másik komolyabb esetekben ezt nem teszi meg.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.