Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $
2022.11.28, hétfő

INFORMÁCIÓK

ÁRFOLYAM

Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

TOVÁBBI LAPOK

Nyerő Páros: Muri Enikő káromkodva akadt ki Megyeri Csillára (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 7. - 07:22

Megyeri Csilla és Muri Enikő összekapott egymással, amit mindenki hallott a Nyerő Páros villájában, Hódi Pamelának is megvolt erről a véleménye.

Enikő nagyon megbántódott azon a levélen, amit Csilla olvasott fel neki és párjának. Várható volt, hogy az Enikő-Szabi duó fog kritikákat kapni, de ez már nagyon sok volt az énekesnőnek, és igencsak kiakadt.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Káromkodva mondta Enikő Csillának, hogy nagyon megbántotta őt ezzel, mert nem ért egyet azzal, hogy ne lennének teljes értékű párosai a Nyerő Párosnak. Csilla és Zsolti ezt arra alapozza, hogy egyszer már kiestek, ám most mégis ott lehetnek.

„Én már nem tudok milyen platformon, vagy hangnemben beszélni veled, hogy vagy te, vagy a slpepped *** meg ne marjon belém. Nekem már ebből annyira elegem van! És akkor tényleg ezt tudtad írni?” – akadt ki Enikő.

„Gratulálok, köszönöm szépen! A vitát többek hallották, többek között Hódi Pamela is, aki szerint egy olyan feladat sincs, amin ne sértődne meg Enikő. Szabi szerint nincs ezzel baj, és megkérte a párját, hogy ne vonuljon ki a beszélgetésből, aki felállt és elment, miközben Zsolti is megérkezett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.