Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,09 Ft
Euró
386,62 Ft
Font
454,37 Ft
Bitcoin
69,526 $

Demcsák Zsuzsa a La Luna különleges ruhájában tűnt fel Dominikán

Megannyi egyedi és különleges ruhában láthattuk már Demcsák Zsuzsát a Money or Love forgatási helyszínén, most épp a La Luna egyik tervezésében bukkant fel.

...svg content...Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa jelenleg is Dominikán tartózkodik, ami ideiglenesen a második otthonává vált, az előtte álló hónapokra biztosan. A rendkívül tapasztalt és elismert műsorvezetőnő nagyon távol van Magyarországtól, ami többek között az időjárásban is megmutatkozik.

Míg idehaza totálisan kicseréltük a ruhatárunkat a nyár elvonultával, addig Zsuzsa gyakorlatilag nyárból ment nyárba, és egy darabig még nem kell elővennie a téli szettjeit. Sokan irigykednek rá emiatt, és még többen a kiváló formájára. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Zsuzsa az egyik legtermészetesebb híresség idehaza, aki odakint is formában tartja magát, ami nem egyszerű, mivel a hőség, a magas páratartalom nem éppen a legjobb kombináció, bár ezzel csak magasabbra emelheti magának a lécet, a fittséget tekintve garantáltan.

Emellett ott vannak a hosszú forgatási napok, de mint azt láthattuk, szabadidőből is jut a TV2 sztárjának, aki igyekszik mindezt hasznosan eltölteni. Legutóbb is egy nagyon csinos, elegáns egyberuhában láthattuk, és ezek a színek kifejezetten jól állnak neki, amit a La Luna álmodott meg, kiegészülve egy egyedi tervezéssel.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.