Dollár
391,89 Ft
Euró
412,34 Ft
Font
478,09 Ft
Bitcoin
16,850 $

Andrei Mangra már most köszönetet mondott Rubint Rékának

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Andrei Mangra és Rubint Réka közös útja a Dancing with the Stars harmadik évadában valójában már hónapokkal ezelőtt elindult, de most lehull a lepel, hol is tart a fitneszkirálynő.

Andrei Mangra és Rubint Réka a hónapok alatt nagyon jó barátok lettek, amivel nem egy párral szemben alakíthattak ki előnyt. Már csak amiatt is, mert a táncórákon kívül is sok időt töltenek együtt, mondhatni a Dancing with the Stars legutóbbi bajnoka a Schobert-család részévé vált.

Soron kívül Putyin elhúzódó háborúra számít, de nem rendel el újabb mozgósítást

Balira is elvitték magukkal, ahol sokszor éjjelente gyakoroltak, mert akkor volt csak idejük. Ez idehaza is megtörtént, és Réka napi szinten 4-5 órát tesz bele a felkészülésbe, ami nem kevés, különösen a saját munkája mellett.

Andrei már most nagyon hálás Rékának, és ez viszont is igaz, bármeddig is jussanak. Nem titkolt cél, hogy ott legyenek a fináléban, és erre jó esélyük nyílhat, hiszen mindkettejüket rengetegen támogatják, és a nézői szavazatok fognak dönteni.

„Lefogytam? Lehet! Nem voltam mindig vidám? Ki emlékszik. Egy dolog biztos… Szombaton kezdődik a Dancing With The Stars ! Újra nektek, veletek és idén Rubint Rékával, akinek már most megköszönöm, hogy mellettem volt ebben az időszakban!” – írta a posztjában Andrei.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2