Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Katar aggodalmát fejezte ki a megszállt ukrán területek annexiója miatt

A katari külügyminisztérium egy hivatalos közleményben jelezte aggodalmát Oroszország bejelentése miatt, miszerint annektálja a jelenleg orosz megszállás alatt álló területeket.

Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Guardian által szemlézett külügyminisztériumi közleményben Katar aggodalmát fejezte ki a megszállt ukrán területek annexiója miatt. A közlemény így szól:

„A katari állam komoly aggodalommal követi az orosz-ukrán válság jelenlegi fejleményeit, melyek az ukrán területek Oroszországhoz való annexiójával kapcsolatosak, s hangsúlyozzuk, tiszteletben kell tartani Ukrajna szuverenitását és területi integritását a nemzetközileg is elismert határain belül, s párbeszédet kell folytatni a válság megoldásának eszközeként.” Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

A közlemény végén hozzátették, Katar kész hozzájárulni az azonnali békés rendezés érdekében tett nemzetközi, vagy regionális erőfeszítésekhez.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.