Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,25 Ft
Euró
391,84 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
61,993 $

Közbeszólt valami Vajna Timi különleges 40. születésnapján

40 éves lett Vajna Timi, aki beteg lett, ugyanakkor többségében láthatóan nagyon boldog, már csak az unokaöccse miatt is, aki pedig két esztendős.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timi nagy utat járt be a 40. születésnapjáig, rengetegen minden ment keresztül. Voltak jó, nagyon jó, igazán élvezetes időszakai, de rosszak, és nagyon rosszak is, amikre nem szívesen emlékezhet vissza.

A médiából több ilyenről is értesülhettünk, ám Timi soha nem engedte meg magának, hogy lent ragadjon, képes volt felállni és közben igyekszik boldog életet élni. Legnagyobb vágya nyilván az lehet, hogy édesanya legyen, akárcsak a testvére, aki idővel sokat segíthet neki. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Mi is csak azt kívánjuk neki, hogy teljesüljön a nagy vágya, és az sem lehet kérdés, hogy jó édesanya lesz. Jelenleg minden a 40. születésnapjáról szól, pedig megjelenésben mintha csak a 33. születésnapját ünnepelné, nagyon fiatalos és bombaformában van.

Legutóbb a különleges tortáját is megmutatta, ami innen nézve is rendkívül ízletes, és természetesen nem egyedül ünnepel. Ez megint egy olyan születésnap lehet számára, amire mindig is emlékezni fog.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2