Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,389 $

Párharc: Gáspár Evelin hatalmas harca G.w.M-mel (videó)

Többek között Gáspár Evelin és Kulcsár Edina párja is össze fog csapni egymással a TV2 műsorában, amiben bőven lesz akció és szenvedély.

...svg content...Fotó: Instagram/Párharc
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 mondhatni a semmiből húzta elő a Párharc névre keresztelt produkcióját, amiben sztárpárok küzdenek meg egymással, illetve egymásért, méghozzá nem akármilyen módon. Látván az új előzeteseket, nem lesz okunk a panaszra, mert lesz itt minden, mint a búcsúban.

Igazán félelmetesnek tűnő feladatokat is kapnak a sztárok, míg máskor sokkal nyugodtabb, egyszerűbb körülmények között kell legyőzniük egymást. A hírességek névsora már ismert, ami ugyancsak érdekes és izgalmas. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Az egyik legnagyobb név minden kétséget kizáróan Kulcsár Edina és G.w.M. lesz, akiket ezelőtt soha nem láthattuk együtt ilyen helyzetben. Még egy éve sincsenek együtt, már a közös gyermeküket várják, akire igazi áldásként tekintenek.

Kettejük duója nagyon erős lehet, és nyilván a nézők valószínűleg rájuk lesznek a leginkább kíváncsiak. Gáspár Evelin már tapasztalt az ehhez hasonló játékokban, tudja, hogyan kell küzdeni és kitartani, ám számára is új lehetett a párja oldalán harcolni ebben a formában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.