Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

40 éves lett Vajna Timi, ezzel a különleges videóval ünnepel

not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 10:23

Vajna Timi boldog, hogy megélhette ezt a különleges kort, és még sok szép időszak várhat rá, akár édesanyaként, hiszen nagyon vágyik arra, hogy gyermeket nevelhessen.

Vajna Timi a 80-as évek hajnalán látta meg a napvilágot, amikor még teljesen más volt a világ. Gyakorlatilag össze sem hasonlítható azzal, ami most van, és nemcsak a technikai fejlődés miatt, az emberek szintén sokat változtak, akárcsak a szokások.

Timi 1982. október 2-án született Miskolcon, ami így egy egészen különleges város számára. A modell és üzletasszony azóta volt fent és lent is, igazán nehéz időszakokat is meg kellett élnie, amik csak arra sarkallták, hogy ki kell tartania.

Andy Vajnával 2013 és 2019 között élt együtt, mint feleség, ám az élet úgy hozta, hogy ez a kapcsolat egy hirtelen haláleset miatt egyik pillanatról a másikra megszakadt. Még csak elköszönni sem tudtak egymástól, és az ilyen események mindig örök fájdalomként maradnak meg az emberben.

Timinek hosszú ideig tartott a feldolgozás, sokszor emlékszik meg a világhírű filmproducerről, aki Hollywood egyik nagy sztárja volt. Rengetegen gyászolták, és a mai napig megemlékeznek róla, hiszen számtalan produkcióban közreműködött és sok barátot szerzett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.