Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

X-Faktor: Puskás Peti óriási ajándéka az egyik versenyzőnek (videó)

Puskás Peti állta a szavát, az RTL Klub kamerái pedig elkísérték őt, hogy átadja a nagy ajándékát az egyik versenyzőnek.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ahogyan Herceg Erika, az X-Faktor mentora is fogalmazott, Puskás Peti jó ember. Valóban az, miközben harcol a környezetéért, az állatokért, mely több mint becsülendő, és rengetegen követhetnék a példáját.

Azok, akik azt gondolják, hogy egy ember kevés ehhez, tévednek, mert sok „egy ember” van, akik szintén tesznek a környezetükért és az állatok védelme érdekében. Rengeteg a tennivaló, sokaknak kell segíteni, és ez egy soha véget nem érő folyamat. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Természetesen egy tökéletes világban nem lenne erre szükség, de a világunk nagyon távol van attól, hogy tökéletesnek nevezzük. Az X-Faktor is remek lehetőséget jelent arra, hogy az emberek változtassanak az életükön, és valami mást csináljanak.

Azok, akik hisznek az álmaikban, tehetségesek és kitartóak, általában elnyerik a jutalmukat, Balla Gergő is elnyerte a jutalmát, noha nem gondolta volna, hogy ilyen komoly ajándékot fog kapni az egyik mentortól.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.