Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $
2022.11.28, hétfő

INFORMÁCIÓK

ÁRFOLYAM

Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

TOVÁBBI LAPOK

Nyerő Páros: Zdroba Patrik jelezte, ő a főnök

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 13:29

Nehéz estén voltak túl Patrikék, mert veszélyzónába kerültek, bár egészen minimális volt annak az esélye, hogy kiessenek a játékból.

A Nyerő Páros egy rövid szünetet követően folytatódik tovább, gőzerővel zajlanak az események, és már túl is vagyunk a játék felén. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy hamarosan véget ér a verseny, de addig még rengeteg minden fog történni.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Azok, akik imádják a Nyerő Párost, nem fognak csalódni, hiszen a finálé után már jön is a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada, amiben szintén hírességek fognak egymásnak feszülni, többek között Curtisszel.

Most azonban még maradjunk a Nyerő Párosnál, és Zdroba Patrikéknál, akik veszélyzónások voltak, de nem őket küldték haza. Muri Enikő és Tóth Szabi távozott a villából, akik nem éppen jöttek ki Hódi Pameláékkal, ahogyan Béciéikkel sem.

Patrik nagyon aggódott, hogy kieshetnek, még a helyzet ellenére is, mert semmi jele nem volt annak, hogy másképpen alakulhat az eredmény. Hálájuk jeléül úgy döntöttek, hogy reggelit készítenek a többieknek, de nem ment minden egyszerűen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.