Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

40 éves lett Vajna Timi, ezzel a különleges videóval ünnepel

Vajna Timi boldog, hogy megélhette ezt a különleges kort, és még sok szép időszak várhat rá, akár édesanyaként, hiszen nagyon vágyik arra, hogy gyermeket nevelhessen.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vajna Timi a 80-as évek hajnalán látta meg a napvilágot, amikor még teljesen más volt a világ. Gyakorlatilag össze sem hasonlítható azzal, ami most van, és nemcsak a technikai fejlődés miatt, az emberek szintén sokat változtak, akárcsak a szokások.

Timi 1982. október 2-án született Miskolcon, ami így egy egészen különleges város számára. A modell és üzletasszony azóta volt fent és lent is, igazán nehéz időszakokat is meg kellett élnie, amik csak arra sarkallták, hogy ki kell tartania.

Andy Vajnával 2013 és 2019 között élt együtt, mint feleség, ám az élet úgy hozta, hogy ez a kapcsolat egy hirtelen haláleset miatt egyik pillanatról a másikra megszakadt. Még csak elköszönni sem tudtak egymástól, és az ilyen események mindig örök fájdalomként maradnak meg az emberben.

Timinek hosszú ideig tartott a feldolgozás, sokszor emlékszik meg a világhírű filmproducerről, aki Hollywood egyik nagy sztárja volt. Rengetegen gyászolták, és a mai napig megemlékeznek róla, hiszen számtalan produkcióban közreműködött és sok barátot szerzett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Dietetikus mondta el, miért ne várjunk csodát a „fogyiporoktól” és trenddiétáktól

Mint mondta, a tényleges, hosszú távon tartható egészséges életmódhoz egy komoly és átgondolt elhatározás az első lépés, utána jön a többi.