Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Rúzsa Magdi maga az erő (fotók)

Fotó: Rúzsa Magdi lép fel a 65 éves Ötöslottó születésnapját ünneplő szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban 2022. október 1-jén. MTI/Lakatos Péter
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 00:01

Azok, akik kilátogattak Rúzsa Magdi fellépésére az ötöslottó szuperkoncertjére, kicsit sem csalódhattak.

Rúzsa Magdi egy egészen különleges és egyedi énekesnő, nemcsak hangszínben, hangterjedelemben és előadásmódban. Az egész karakterét és személyiségét átjárja az erő, ami jól érezhető a színpadon keresztül.

Soron kívül Már érkeznek is a falusi kisboltok számára a bérköltség-támogatások

Ő valóban az a sztár, aki 110%-ot nyújt a színpadon, és valahogyan mindig más a koncertje. Emiatt sem lehet megunni, rendkívül izgalmas az, ahogyan a közönséggel kommunikál a dalain keresztül.

Magdit nem véletlenül veszi körbe ekkora szeretet, mindig nagy feltöltődést jelent számára, amikor odakint van, és legutóbb is hatalmas tömeg előtt léphetett fel. Többek között miatta is érdemes volt kilátogatni az ötöslottó szuperkoncertjére, melynek ideje alatt remek fotók készültek.

Magdi elemi erővel érkezett meg a színpadra, pedig odahaza három gyermeket nevel, így nincs egyszerű dolga. Mivel vannak tartalékai odabent a lelkében, képes folyamatosan 110%-ot nyújtani, így érzi magát teljesnek és ezt jó látni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.