Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

Sztárban Sztár leszek! Majkánál betelt a pohár, ezt már nem hagyta annyiban

Majka sejtette, hogy ennek lesz vége, és miután Babett felállított egy olyan fiatal versenyzőt, akiben gigantikusan nagy lehet a potenciál.

...svg content...Fotó: YouTube/Los Tiki Pictures
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Akárcsak a tavalyi szezonban, most is voltak olyan döntések a középdöntőben, amiket nemcsak a nézők kérdőjeleztek meg, hanem a mesterek is. Nem mindig értettek egyet egymással, és ebből nyilvánvalóan viták lehetnek.

Majka már nem egyszer akadt ki emiatt, és a korábbi előzetesből tudhattuk, hogy gondok lesznek. Most kiderült, hogy pontosan miről van szó, mert Babett felállította az egyik fiatal nagy tehetséget, aki messzire juthatna. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Addig a pontig ő volt a legmagabiztosabb a színpadon, és lenyűgözte a közönséget, illetve mindenki mást is. Ennek ellenére veszélyben volt a helye, szintén egy rettentően erős produkció miatt, amivel feladták a leckét Babettnak.

Babett mégis megtette, aminek Majka nem örült, sokan egyet tudtak vele érteni. Amikor a fiatal lány már azt gondolta, vége, jött a csavar a történetben, mert Majka jelezte neki, hogy ne menjen sehova.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2