Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Berki Mazsi csak úgy ragyog, újra nagyon boldog?

Fotó: Instagram/Berki Renáta

Takács Petra

2022. október 1. - 18:45

Nehéz nem észrevenni, hogy Berki Mazsi nagyon boldognak tűnik, és a közösségi médiában is lassan olyan aktív, mint korábban.

Továbbra is sok a kérdőjel Berki Mazsi körül, rengetegen kíváncsiak arra, hogy igazak-e a pletykák, miszerint egy ideje már új szerelem van az életében. Pillanatnyilag hivatalos információ nincs erről, de ha létezik is ez a kapcsolat, minden bizonnyal idővel beszélni fog róla.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Azt azonban senki ne várja, hogy minden egyes pillanatát meg fogja osztani a közösségi médiában, mert szemmel látható módon meghúzott egy határt, nem beszélve arról, hogy minden kapcsolatban más.

„A felgyorsult világ legnehezebben kifejezhető szeretetnyelve a minőségi idő.” – írta a posztjában Mazsi, akinek érdemes megnézni az új fotóját, mert csak úgy ragyog, végre újra boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik.

„Anya és gyermeke között a kapcsolódás már az anyaméhben elkezdődik és bizony ez a kapcsolódás egy életre szól, de az első négy év kifejezetten meghatározó gyermekeink életében.” – folytatta érzelmes sorait, hozzátéve, igyekszik minél több minőségi időt eltölteni a kislányával.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2