Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

Putyin aláírta a megszállt ukrán régiók Oroszországhoz való csatolását

Ezt követően ismét felszólította Ukrajnát, hogy azonnal hagyjon fel minden katonai művelettel, és tartsa tiszteletben a „nép akaratát”.

MTI/EPA/GAVRIIL GRIGOROV
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

Vlagyimir Putyin a Kreml Szent György-termében tartott ünnepségén szólalt fel, ahol aláírta annak a négy ukrán régiónak, Donyecknek, Luhanszknak, Herszonnak és Zaporizzsjának az Oroszországhoz való csatolását, ahol a napokban népszavazást tartottak. Az elnök leszögezte, hogy a választások eredménye végleges.

Putyint több százan várták az eseményen, ahol elmondta, hogy Kijevnek vissza kell térnie a tárgyalóasztalhoz, az ukrán hatóságoknak pedig „tiszteletben kell tartaniuk a nép akaratának kinyilvánítását”. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Az orosz elnök kiemelte, hogy minden erejükkel meg fogják védeni a területeiket és mindent megtesznek az emberek biztonságáért. Putyin hozzátette, hogy a „különleges katonai műveletben” harcoló orosz katonák hősök, majd egyperces néma csendre szólított fel azokért, akik továbbra is a harctéren vannak.

Az ünnepség végén Putyin és a négy elcsatolt terület oroszpárti vezetői meglehetősen szokatlan, ötös kézfogásban jelezték az összefogást, majd a teremben lévők közösen, felállva hallgatták az orosz himnuszt – írja a Sky News.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.