Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Őrület: Christina Aguilera óriási keblei forróbbak, mint a Nap (fotók)

Igazán forró hangulatot generál Christina Aguilera, akinek több látványosak a keblei, és olyan erős a dekoltázsa, hogy az semmi máshoz nem hasonlítható.

Fotó: Christina Aguilera amerikai énekesnő érkezik a Billboard magazin zenei díjainak kiosztójára Las Vegasban 2018. május 20-án. (MTI/EPA/Nina Prommer)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vannak sztárok, világsztárok és legendák, akik mellett nem lehet szótlanul elmenni. A sztárok sem élnek rosszul, de a világsztárok totálisan más kalibert jelentenek, és ez a bankszámlájukon is meglátszik.

Ugyanakkor az is igaz, hogy nem mindenki szeretne világsztár lenni, mert az egy még zártabb életet jelenthet, függetlenül attól, hogy hol él. Ez talán a legnehezebb a világsztárok életében, az állandó figyelem, a pletykák és az „üldözés”. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Nincs az embernek egy perc nyugta sem, ha csak nem odahaza tartózkodik, vagy egy magánszigeten. Viccesnek is hangozhat ez, ám valójában nem az, így egy bizonyos pont után a pénz semmit nem számít.

Christina Aguilera világsztár és egyúttal legenda is, aminél nincs nagyobb kaliber. Sok függ attól is, hogyan kezelik a dolgokat a hírességek, de a többség számára ez problémát jelent, addig az énekesnő elég jól boldogul.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2