Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Nyerő Páros: Muri Enikőnél totálisan betelt a pohár Hódi Pamela miatt

Hamar eljött az a pont, amikor Muri Enikő minden ajtót becsukott Hódi Pamela előtt, annyira elege lett belőle, a legutóbbi viselkedése abszolúte kiverte nála a biztosítékot.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje sejteni lehetett, hogy előbb-utóbb Muri Enikő és Hódi Pamela egymásnak fog feszülni. Végül ez meg is történt, az énekesnő igencsak kiakadt a közösségi média egyik legnagyobb sztárjára a Nyerő Páros nagy buliján.

Azon kapta fel a vizet, hogy Pamela azt mondta, kevésbé kacarászott az ő produkciójukon, mint másokén. Enikőnek ez pont elég volt ahhoz, hogy véglegesen elege legyen Pamelából, és semmilyen módon ne nyisson felé. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Ahogyan ő fogalmazott, az arca sokszor olyan, mint egy „plakát”, amin tisztán látszik, hogy milyen kedve van. Valóban így volt, könnyedén fel lehetett ismerni a helyzetet, és azt, hogy Enikő egyáltalán nem tud boldog lenni, addig a többiek jót buliztak.

„Bármilyen külső hatás ér engem, legyen az jó vagy rossz dolog, itt van az arcomon. Tehát az arcom nekem sokszor olyan, mint egy plakát, vagy egy nem tudom mi, ami hirdeti, hogy most jó kedvem van, vagy rossz kedvem van. Ezzel nem tudok mit csinálni, ilyen vagyok.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2