Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

New Yorkban készültek fotók Vajna Timiről, csodálatos lábai vannak

Eddig is tudtuk, hogy Vajna Timinek nagyon formás lábai vannak, de mintha ismét szintet lépett volna, modellként is dolgozhatna.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vajna Timi formája mindig is erős volt, nagy benne a potenciál, és az idő múlásával valószínűleg ő is felfigyelt a magában rejlő tartalékokra. Noha évről évre egyre nehezebbé válhat kihozni magunkból a maximumot, sokszor pontosan a tapasztalat teszi ezt lehetővé.

Saját példánk mondatja ezt velünk, mert ha visszatekintünk arra, hogyan edzettünk pár éve, amikor azt gondoltuk, az egy magas szint, ma már inkább csak bemelegítés lenne. Ilyenkor a mentális és a lelki fejlődés is közrejátszik, mely szoros kapcsolatban áll a fizikumunkkal. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A legfontosabb, hogy odabent rendben legyen, mert az szép lassan tükrözni fogja a külsőnket. Amikor boldogok, kiegyensúlyozottak vagyunk, az edzések is más hangulatban zajlanak, sokkal többet tudunk kihozni magunkból.

Máskor pedig a lelki fájdalmak, megpróbáltatások hozzák ki belőlünk a 110%-ot, de normál esetben ideálisabb, ha minden a helyén van. Emiatt is kívánjuk Timinek, hogy sikerüljön neki a gyerekvállalás, amivel egy új élet kezdődhet számára.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.