Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,728 $

Sztárban Sztár leszek! Pápai Joci elsírta magát, végül Tóth Gabi lett a befutó (videó)

Nemcsak Pápai Joci sírt, hanem a közönség is, annyira megható volt a fiatal énekes produkciója és története, nem is lehetett kérdés, hogy tovább kell jutnia.

Fotó: Instagram/Pápai Joci
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Amiatt is szeretjük a tehetségkutatókat, mert tele van érdekes, érzelmes és különleges történetekkel, amik igenis hatással vannak az emberre. Sok olyan történetet hallhattunk már, amik egészen mélyrehatóak voltak, és ez most sem volt másképp.

A Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadában is voltak ilyen karakterek, nem is egy, és az sem volt meglepő, hogy többek elsírták magukat. A mesterek közül is voltak, akik sírtak, legutóbb például Pápai Joci. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Joci is nagyon mélyről lépett előre, nem egy nehéz időszaka volt, és végig a családja miatt énekelt, tett meg mindent, hogy jól éljenek. Ez egy követendő példa, és az sem lehetett kérdés, hogy a műsor egyik nagy esélyesével többen is együtt szerettek volna dolgozni.

Jocit hatotta meg a leginkább az előadás, szeretett volna együtt dolgozni a fiúval, aki hatalmasat énekelt, és az a terve, hogy a későbbi sikereit a családjára fordítja. Ennek ellenére nem hozzá került a fiú, hanem egy másik mesterhez.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.