Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Gáspár Evelin nagyon megmondta a frankót az őt támadóinak, majd jött az újabb fotó

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin

Takács Petra

2022. szeptember 25. - 19:09

Gáspár Evelinnek maximálisan igaza van, az emberek még csak bele sem gondolnak abba, milyen kemény munka van a formája mögött.

Gyalázatos, hogy milyen kommentek születnek a közösségi médiában, amivel Gáspár Evelinnek is szembesülnie kell. Jelenleg nyaral, de még ezekben a napokban sem hagyják békén, igyekeznek belekötni a fotóiba.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Szerencsére ő ennél sokkal erősebb, miattuk nem fog változtatni a tartalmain, ugyanakkor ezt most nem hagyta szó nélkül. Keményen visszaszólt, megmondta a frankót az őt támadóknak, akiknek ideje lenne elgondolkozniuk, és egyúttal tükörbe nézniük.

„Nagyon durva, ami itt a komment szekcióba kialakult! Persze fogadjunk el mindenkit. ahogy jól érzi magát, nők erősítsék/támogassák egymást 2022-es divat itt megdőlt…” – kezdte a hozzászólását Evelin, és teljesen jogosan.

„A sok kritikus, megmondó ember csinálja utánam. mielőtt veszi a bátorságot, hogy ideír! Először is, gyerekkorom óta ismertek, akkor az volt a baj, hogy kövér vagyok, fogyjak le, most lefogytam, az a baj, lóg a bőröm!”

X-Faktor: képzeletbeli barátokkal állt ki a színpadra, Puskás Peti majdnem sírt a nevetéstől

„Igen. lóg, engem is zavar, de mindig is tettem ezért kezelésekkel, masszázzsal, krémekkel na meg edzéssel! Nekem ez a mostani állapot nagyon sok ÉVEMBE, IDŐMBE, ENERGIÁMBA, PÉNZEMBE KERÜLT!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2