Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,012 $

Legalább 23 ember meghalt, miután elsüllyed egy hajó Bangladesben 

Az eltűntek pontos számáról még nincs információ, azonban a túlélő utasok elmondták, hogy legalább hetvenen tartózkodtak a fedélzeten. 

Fotó: Helyiek nézik a felborult utasszállító komp kiemelését Nárájangandzsban 2021. április 5-én. A balesetben a fedélzeten tartózkodó mintegy ötven utasból legkevesebb 26 életét vesztette. MTI/EPA/Monirul Alam
Ázsia

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Legalább 23 ember meghalt és több tucatnyian eltűntek, miután szeptember 25-én elsüllyedt egy utasokkal teli hajó, a legutóbbi bangladesi vízi tragédia során.

Az eddig előkerült holttestek között nők és gyermekek is voltak – mondta Jahurul Islam, a baleset helyszínéül szolgáló északi Panchagarh járási adminisztrátora. Soron kívül Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

„Az eltűntek mentése folyamatban van” – tette hozzá.

Islam azt mondta, hogy nem tudja az eltűntek pontos számát, de az utasok szerint több mint 70 ember tartózkodott a fedélzeten – írja a thehindu.com

Évente több százan halnak meg kompbalesetekben Bangladesben, az alacsonyan fekvő országban, ahol kiterjedt belvízi utak vannak, de a biztonsági előírások lazák.

Májusban legalább 26-an vesztették életüket, miután egy túlzsúfolt motorcsónak összeütközött egy homokkal megrakott hajóval, és elsüllyedt a Padma folyón.

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.

Közel 400 holttest került elő a gázai Nasszer kórház melletti területekről

A palesztin polgári védelem szerint közel 400 holttestet találtak tömegsírokban a gázai Khan Júniszban található Nasszer orvosi komplexumban.

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.