Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Eddig nem látott szerelmes fotók Tóth Andiról és Marics Petiről

Nem sokkal azután, hogy Marics Peti tagadta a pletykákat, Tóth Andi új közös fotókat tett elérhetővé, amiken nagyon boldogok.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Várható volt, hogy egyesek nem fogják békén hagyni Tóth Andit és Marics Petit, miután kiderült, hogy együtt vannak. Néhány tini kissé túlzásba eszik, és rendkívül furcsán viselkednek, miközben rosszindulatot árasztanak magukból.

Nehéz megérteni, miért csinálják ezt, miért ne lehetne a kedvencük Andi párja, mert úgysem tudnak ezen változtatni. Ahelyett hogy az énekes boldogságának örülnének, ami messze normálisabb reakció. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Sajnos mindig is voltak ilyen tinik, akik túlzásba esnek, és valószínűleg ez nem is fog változni. Andi és Peti boldogok, legutóbb is tagadták, hogy bármi gondjuk lenne, majd jött az újabb bejelentés, aminek nem mindenki örül.

Petinél betelt a pohár a pletykák miatt, és úgy döntött, hogy ezentúl nem lesznek közös fotók lányokkal. Hogy ez meddig lesz így, nem tudni, talán nem örökre, legalábbis ebben bízhatnak azok a rajongók, akik nem kombinálnak, nem terjesztenek valótlanságokat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.