Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Gáspár Evelinék látványos szállodai szobája

Evelin és párja nemrég ismét repülőre ültek, hogy egy csodálatos helyen pihenjék ki magukat.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szép lassan azt lehet mondani, hogy valóban remek irányt vert Gáspár Evelin élete, de valljuk be őszintén, már nagyon kijárt neki ez a jobb időszak. Sok megpróbáltatás van mögötte, megannyi csalódással és fájdalommal, ám a sors kegyes volt vele.

Kegyes volt, mert egy olyan férfivel hozta össze, aki már erősen meghatározó az életében, és szerencsére pozitív módon. Hosszú hónapok óta alkotnak egy párt, mindketten szerelmesek, imádják egymást, és sok időt töltenek együtt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A minőségi idő pedig az egyik legjobb dolog, különösen egy pár esetében, és ezt igyekeznek is kihasználni. Több nyaraláson vettek már részt közösen, és most is egy különleges útra indultak.

Sokat utaztak, már alig várták, hogy ott legyenek, és elvezhessék a környezetet. Elnézve a szállodai szobát, nem lehet panaszuk, ez megint egy felejthetetlen nyaralás lehet, amiről valószínűleg fogunk meg tartalmakat kapni.

Forró: melltartó nélkül, zakóban fotózták az Exatlon szuper-szexi sztárját

„Nagyon tetszik ez a szoba design.” – írta a posztjában Evelin, aki ezúttal is sok dicséretet kapott a követőktől. Általában megállás nélkül repkednek a bókok hozzá, ami nyilván jól eshet neki, de a szíve foglalt.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.