Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Nyerő Páros: Hódi Pamela elsírta magát, Muri Enikő szerint Tóth Bence felkóstolta a pasiját (videó)

Egyre élesebbek a viták, miközben még mindig csak a harmadik nap következik, így lehetséges, hogy az eddigi legaktívabb évad vár ránk a Nyerő Párosban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hódi Pamela és Tóth Bence a vártnak megfelelően pillanatok alatt főszereplőkké váltak, köszönhetően annak is, hogy eddig kiválóan teljesítenek. Mindenki favoritként tekint rájuk, ami nem véletlen, és noha nem hosszú évek óta vannak együtt, rendkívül összeszokottak.

Ez is mutatja, hogy mennyire összeillenek és ugyanabban az irányban haladnak előre. Mivel azonban a játék elején járunk, semmit nem vehetünk biztosra, lehetnek még ők is bajban, de egyelőre sebezhetetlenek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Muri Enikő párja, Szabi körülbelül 10 perc után szólt be keményen Bencének, aki ezt nem tudta hova rakni. Már akkor sejtettük, hogy ez nem marad annyiban, és valószínűleg a két híresség nem lesznek barátok.

A legújabb előzetesből kiderül, meg is volt az első nagyobb vita közöttük, amikor Bence arról beszélt, hogy azt hitte, bátrabbak lesznek Szabiék a tétek kapcsán. „Ez, egy biztonsági taktikai lépés.” – emelte ki Szabi. „De ez olyan, mintha mindig félelem lenne benned!” – ment a válasz Bencétől.

Nyerő Páros: Hódi Pamela nagyon nem bírja, amikor a férje az orrát túrja (videó)

Enikő szerint egész egyszerűen Bence felkóstolta a párját, majd jöttek a drámai vallomások, melynek ideje alatt Pamela elsírta magát. Megható pillanatok várnak ránk a játékot követően, hamarosan pedig kiderül, kik állnak a legrosszabbul a nagy nap előtt.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.